Wie zijn wij

Emporium Vernesque wordt georganiseerd door een team van enthousiaste creatieve mensen. Allen hebben zij direct of indirect een link met het Steampunk genre. In 2011 werd daarom besloten tot het organiseren van een festival dat volledig gewijd zou zijn aan Steampunk en op 10 november 2012 was de eerste editie van Emporium Vernesque een feit.

Tessa

Tessa is een creatieve duizendpoot die naast het organiseren van Emporium Vernesque zich ook inzet voor verschillende andere feesten, zoals Coalescaremonium (BE) Gala Nocturna (BE), Danse Macabre(GER)  en het Wageningense LEEF festival. Naast deze activiteiten geeft ze les, staat ze model en ontwikkelt ze als entertainer verschillende acts.

Dick

Dick is in het dagelijks leven instructeur zelfverdediging. Daarnaast werkt hij als geluidstechnicus en stage manager bij diverse events (laatste productie “Theatre Equation”). Voor Emporium Vernesque is hij mede-organisator en hoofd vrijwilligers. Ook was hij de getatoëerde man in de Steampunktuin van Castlefest 2012.

Email adressen:

Algemeen: tessa@emporiumvernesque.com

Bands: tessa@emporiumvernesque.com

Pers: info@emporiumvernesque.com

Standhouders: vendors@emporiumvernesque.com

Vrijwilligers: dickzwart@emporiumvernesque.com

Workshops: tessa@emporiumvernesque.com

Website: tessa@emporiumvernesque.com