Zien

Modeshow

Dit jaar zullen 3 ontwerpers hun unieke ontwerpen laten zien tijdens onze inmiddels traditionele modeshow. De runs zullen afgewisseld worden met optredens van de danseressen van Anne Nammu en door JuulVictoria. Wij zullen zorgen voor voldoende zitgelegenheid zodat de bezoekers op hun gemak kunnen genieten van deze show. Na afloop zal er nog een afterparty zijn met diverse muziekstijlen waaronder steampunk, electroswing, tribal en allerhande mengelmoesjes om jullie met de voetjes van de vloer te krijgen!

Maskarada

Net als bij de vorige editie van Emporium Vernesque, zal Maskarada ook dit jaar enkele van haar creaties laten zien op de catwalk. Ilse, de ontwerpster, zal een verscheidenheid aan maskers, accessoires en headpieces laten zien die zij allen met de hand heeft gemaakt. De items zullen een mengelmoes zijn van al wat oudere werken en nieuwere werken maar met een overkoepelende (steampunk) circus-achtige vibe. Voor enkele van haar nieuwe items heeft zij zich laten inspireren door de beroemde Nederlandse schilder Jheronimus Bosch, waarvan zijn 500ste sterfdag herdacht word binnen de kunst en cultuur sector. En onder de naam ‘Circus Jeroen Bosch’ (zin uit het lied Het land van Maas en Waal – Boudewijn de Groot) wil zij u meenemen naar haar wereld tijdens de modeshow op Emporium Vernesque |V.

12218347_10208202274682555_920275189_o

Maskarada op Facebook

Oh, Marisha!

Oh, Marisha!, fantasy costumière, maakt historisch geïnspireerde kleding waarmee zij fantasiewerelden tot leven wekt. Of het nu wonderlijke galajurken zijn, alternatieve bruidskleding, outfits voor een Victoriaanse of Steampunk picnic of een cosplay conventie… Marisha maakt je dromen werkelijkheid!

Oh, Marisha! on Internet

ES Styling&design

ES Styling & Design zal een authentieke bijdrage doen in de vorm van een fantasievolle collectie. ES staat voor Elly Schraven, de designer achter het bedrijf die jarenlang ervaring heeft in het vakgebied en zich ook bekwaamd styliste mag noemen. ES Styling & Design heeft eerder haar unieke ontwerpen laten zien tijdens modeshows, en zal ook nu weer haar rauwe creativiteit showen.

ES Styling&design op Facebook

In de gangen/ het trappenhuis zal een expositie te zien zijn van onze eigen Lindy Van den Bosch, speciaal toegespitst op het circus thema.

11148503_10155923976145183_3387849563217691258_n