Emporium Vernesque 2012 een succes!

Na maanden aan voorbereiding met de nodige drempels, obstakels maar ook met het vele plezier zijn we vanaf 11 november een klein beetje verloren. Opeens is de drukte voorbij, de eerste editie van Emporium Vernesque is een feit en wat was het een succes! We zijn overweldigd door de positieve reacties, de blije gezichten en de enorme hoeveelheid foto en video materiaal!

Een welgemeend dank jullie wel aan alle gezellige bezoekers voor het bijdragen aan een van de (wat ons betreft) leukste events van het jaar! Daarnaast zijn we heel erg dankbaar dat alle bijzondere, muzikale en enthousiaste acts met ons in zee wilden gaan om aan de bezoekers een vol en divers programma te kunnen bieden en daarmee een geslaagde line-up! En uiteraard onze fantastische en hard werkende vrijwilligers: bij een nieuw en onbekend evenement komen helpen en net zo gek zijn als wij: zonder jullie was er geen Emporium Vernesque!

In de komende tijd zullen we het foto- en video materiaal op onze website plaatsen en uiteraard gaan we hard aan de slag om in 2013 een op zijn minst net zo leuke Emporium Vernesque te organiseren. Zien we jullie daar weer?

Dick, Tessa en Femke

4 Responses to Emporium Vernesque 2012 een succes!

 • Frans Petrij says:

  Kunnen jullie mij een berichtje sturen als de datum van het volgende evenement bekend is (2013).. Wij willen graag een paar waanzinnige foto’s maken om jullie enthousiasme en subcultuur nog meer in het zonnetje te zetten.
  m.vr.gr. Geafotografie Heino..

 • admin says:

  Hoi Heino,

  We zijn nu druk bezig met het definitief maken van een datum. Omdat dit ook samenhangt met de locatie is deze dus nog niet helemaal zeker, maar zodra we het weten komt het online! Houd de site en de Facebookpagina goed in de gaten!

  Groetjes,
  Femke

 • Vicky says:

  Hii,
  Ik heb begrepen dat de datum nog niet vastligt, maar als het zou kunnen zou ik wel graag willen weten of het event in een vakantie, of weekend plaatsvind. Ik wil namelijk graag met mijn familie erheen gaan, maar dat kan niet op een schooldag.
  Groetjes, Vicky~

  • admin says:

   Hoi Vicky,

   Het evenement vindt plaats in een weekend en zojuist is de datum definitief geworden: 16 november.
   We hopen je dan te zien!